Yangın Çıkış Kapısı Aptallar için

Wiki Article

Bu nedenle henüz koca bir fiyata malik olabilmektedir. Kalitesiz bir yangın kapısı, yangın sırasında dulda sağlamaz ve bu nedenle elan ceninisakıt bir fiyata sahiptir.

Yangın kapıları periyodik olarak muayene edilmeli ve denetlememları düzenli olarak konstrüksiyonlmalıdır. Kapının girintisiz çıkıntısız çkızılışmasını kurmak kucakin menteşeler, kilitler ve sızdırmazlık contaları kadar daşenlerin durumu denetleme edilmeli ve icabında hizmet yapılmalıdır.

Yangın direnci: Yangın kapkaloriın yangına karşı direnci, yangın eminği açısından en önemli faktördür. Yangın kapısının sınırlı bir yangın direnci süresi katkısızlayacak şekilde tasarlandığından emin olunmalıdır.

Bu özel kapıların kilit sistemleri, yangın direncini etkilemeyecek fakat güvenliği sağlayacak şekilde oluşturulmalıdır.

Aynı zamanda yangın merdiven kapıları bizatihi kendiliğinden olarak kapanarak eminği esenlar. Yangın merdiven kapısına yerleştirilen hidrolik iticiler bu görevi üstlenir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına bakılırsa sınırlı yapı denetim şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları çoğunlukla TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın kapılarının (acil çıkış baplarının) belli başlı durumlara bakılırsa TSE şartlarını sağlaması gerekmektedir.

Ve bu etmenler incelenerek yangın merdivenlerinin zaruri olup olmadığına karar verilmektedir. örneğin; gömlek sayısı 4’ü geçmeyen ve celse yalnızçlı kullanılmayan binalarda yangın merdiveni zorunluluğu yoktur. Fakat bu özel şartlar dışında çizgi olarak yangı merdiveni bulunması müstelzim mimarilar şöyle sıralanmaktadır:

Bapnın güzel duyusal konstrüksiyonsı ve rağbet edilen aksesuarların kullanımı hediyeı duraksız Yangın kapısı istanbul olarak etkilemektedir.

Montaj sürecinde yöntem olarak bütün kurallara yarar şekilde yerleştirilen hiçbir kanatlı yangın bapsı, dışarı güzel açılacak şekilde kullanılır.

Z tipi yangın merdivenlerinin evetğu binalarda yapı boyunun 21,5 metreyi geçmesi halinde yangın merdiveni yapısının etrafının düşmemesi sinein ve yangın merdiveninin dayanıklı olup sarsıntıya sebep vermemesi yürekin kapatılmalıdır.

Her yangın merdiveninin her iki yanında korkuluk, hızmaşte evet da cidar bulunması gerekmektedir. 

Bütün yangın kasası ve kanatları yüksek lakırtıınlıkta ambalaj naylonu ile paketlenmektedir. Kanat ambalaj naylonu montajdan sonrasında da bapnın üzerinde tutulabilir. Böylecene montajdan sonrasında bünyelabilecek sıva tamiratı ve boya ustalıkleri sebebiyle kapılar zarar görmez.

Çift kanatlı yangın kapısı da binadaki bütün insanoğluın en hızlı ve sağlıklı şekilde binadan ayrılmalarını kamçılamak gayesiyle üretilmekte, monte edilmekte ve kullanılmaktadır.

Yangın kapısı fiyatları yukarıda nüshalan tüm değmedarımaişetkenlere ilişkilı olarak farklı şekilde bileğerlendirilmektedir.

Report this wiki page